Ensam är inte stark!

Vi optimerar vårt team med flera partners för att ge dig de bästa förutsättningarna vi kan för att du skall lyckas.
Tillsammans hjälper vi dig att uppnå dina uppsatta mål.
 
Har du frågor till någon av våra partners? Sänd då ett mail till oss, så kontaktar vår partners er och svarar på era frågor.
Ni kan också trycka på bilden för att komma direkt till respektive partners företag eller arbetsplats. 
 
Greenyard samarbetar också med andra företag och organisationer för att få ut budskapet om motion och hälsa i alla åldrar. Generation PEP och Färjestad BK ungdom är två exempel på detta. 
 
Team Greenyard är till för att du skall lyckas på allra bästa sätt. Välkommen till oss och våra partners! 

Petter Sandelin
racerdepån

 

Petter Sandelin / Racerdepån Falköping

Petter är en riktig erfaren triathlet. Han har kört 15 hela Ironman och lika många 70.3.  Roligaste säger Petter att Ironman på Hawaii och Norseman var. Vilka han har kört både vid två! tillfällen. Petter har även vunnit åldersklass SM/RM på 70.3 2 ggr. Jönköping och Vansbro.

Yrkesmässigt jobbar Petter på Racerdepån i Falköping. Han är Masterutbildad i Retülfit bikefit, och har hundratals ”fit” i bagaget. ”Att optimera kundens sittposition samt skadeförebygga cyklingen är en stor del av arbetet. Vi på Racerdepån hjälper många som har bekymmer/smärta vid sin cykling genom bikefit. Bikefit handlar om att anpassa cykeln efter åkaren och inte tvärt om”, säger Petter.

Privat så handlar livet naturligtvis mycket om träning och hälsa för Petter. Just detta året så ligger jag lite lågt men kommer säkert stå på startlinjen nästa år igen hälsar Petter.

Lars Ove Hedin
acrius

 

Lars-Ove Hedin

Leg. naprapat , STAC elittränare och Strength Coach level 1
Vem är egentligen Lars-Ove Hedin? Mannen som varit yrkesverksam i Trollhättan i många många år.

Jag är Uddevallabo men med en fot i varje stad. Jag grundade Rygg- och Ledkliniken år 2000. Jag älskar att åka skidor, utför, det är det absolut bästa jag vet. Jag har bred kunskap om hur en kropp påverkas av hård, fysisk ansträngning. Grunden till det är en djupt rotad förståelse för människokroppen.