SKI COACH & SKI GUIDE

Ski Coach

Bli en bättre skidåkare, utveckla din förståelse i din teknik och utmana dig själv på skidor!

Det är vad vi jobbar med i vår Ski Coaching! Här kommer du att utvecklas som skidåkare oavsett vilken nivå du startar på. Vi är ett flexibelt komplement till den klassiska skidskolan. Vi använder oss endast av instruktörer som har tagit svensk eller norsk skidlärarexamen och innehar ISIA.

Vi erbjuder dig olika upplägg för att möta dina önskemål. Här kan du boka två, tre eller sex timmar. Du kan boka upp en längre utbildning som sträcker sig över flera träffar, eller du kan skräddarsy dina önskemål. Kanske vill du lära dig både alpin teknik, offpist och puckel?

Vi har också färdiga kurser som du kan vara med på, eller som ovan, boka en privat coach.

Tyvärr blev det en kort vinter, men vi fick möjlighet till tre coach-uppdrag, som vi genomförde i Stöten och Hafjell.

Priser och platser inför kommande vinter kommer vi att publicera direkt allt är på plats!

Ski Guide.

Vintern 2019–2020 tog tyvärr slut allt för fort på grund av Covid-19. Vi fick stå på skidor med en underbar grupp i Kanada under två veckor. Vi besökte då skidorterna Ferine, Revelstoke och Kicking Horse. Tidigare år har vi bl.a. haft grupper i USA, Italien, Österrike och på Sail & Ski i Lyngen.

Vi planerar nu för fullt 2020–2021 års vinter. Vi har en grupp som skall över till USA – Park City, Utah. Vi har några nya toppturer på gång i Gausta området, och vi hoppas att du blir en av de som vi får åka skidor med i något coachuppdrag eller på någon resa.

Funderar du över något, är du varmt välkommen att kontakta oss! Earn your turns!