Greenyard Athletic AB

Greenyard Athletic tillverkar och säljer prisvärda produkter inom Personal Care med hög kvalitet, både för dam och herr. Vår viktigaste uppgift är att våra produkter ska ge dig rätt förutsättningar oavsett vilken sport eller friluftsaktivitet du utövar. Produkter som är skapade för att klara tuffa påfrestningar, även under riktigt svåra förhållanden.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och se till att du som kund är mer än nöjd med våra produkter. Varje återkommande kund som tidigare köpt våra produkter är ett bevis på att vi gör rätt. Bättre betyg kan vi inte få. Våra produkter är framtagna i samband med elitidrottare och outdoor-experter och är godkända av Läkemedelsverket.

Vi lyssnar mycket på den feedback våra kunder ger oss för vår fortsatta utveckling. Vi tar kontinuerligt fram nya produkter och skulle aldrig sälja något som vi själva inte skulle använda. Endast det bästa är gott nog! Vår målsättning är att alltid vara förstavalet när du ska köpa produkter inom Personal Care.

 

Kontakt

Patrik Bogren Tfn: +46 702-424804
Mail: patrik@greenyard.se

Ett Par Ord Från Patrik

Hej! 

Jag som skriver på denna sida och driver Dermathletic och Greenyard, heter Patrik Bogren. Jag hoppas att vi tillsammans skall utveckla våra intressen inom friluftsliv, träning och kost.

Jag blev ”bergtagen” tidigt. Jag minns fortfarande mina första skidor och familjens många resor till fjällvärlden. Hur annorlunda naturen var, jämfört med Värmland där jag hade min uppväxt. Hur bergen lockade och förförde, hur dessa möten blev en livslång kärlek. 

Efter flera säsonger som skidlärare med ISIA status, har jag också jobbat med att utbilda skidlärare, och som skidguide. Numera använder jag mina kunskaper att själv ihop med goda vänner åka skidor på platser som lockar lite extra! Helst med stighudar uppför, för att hitta unika platser att åka på där ingen åkt tidigare! En naturupplevelse som är svårslagen!

Vid 17 års ålder flyttade jag från Värmland till Bohuslän. Här fanns de unika granitklipporna och det magiska havet. Platsen att vara på och bilda familj blev Grebbestad i Norra Bohuslän. Här har jag närheten till Norges extremt bra berg och åka skidor, gå på toppturer och vandra i. Jag har granitklippor att klättra på, jag har havet att paddla i och jag har skogen att cykla MTB och löpträna i. 

Men jag har också andra intressen som både konkurrerar och kompletterar. Jakten har jag haft med mig från tidig ålder ihop med min far i Värmland. Dit återvänder jag varje år för älgjakten, övrigt ”jakttid” blir på marker i närområdet. 

Golf är en annan idrott jag försöker att få in. Med hcp runt 8 spelar jag några runder varje år ihop med vänner och familj. Jag ser golfen som ett fantastiskt sätt att umgås och komma ut i naturen. Sedan är det alltid roligt med lite nerver i tävlingsmomentet! 

Under senare år har även deltagandet i olika tävlingar blivit en del av motivationen att träna, och en social del av livet ihop med familj och vänner. Vasalopp på både skidor och med MTB. Olika MTB lopp i närområdet, löparlopp och 2020 ser jag fram emot min första multisporttävling – Åre Extrem Challenge. 

Jag är också lyckligt lottad att min fru och mina två vuxna ”barn” delar mina intressen, och att vi har många roliga och fantastiska upplevelser ihop! 

Varmt välkommen att kontakta mig om frågor eller tips om olika reportage, tävlingar, event osv. Hoppas att vi ses därute, oavsett om det är på en bergstopp eller på en golfbana!