Ett par ord från Patrik

Jag som driver Greenyard heter Patrik Bogren. Jag hoppas att vi tillsammans skall utveckla våra intressen inom kost, träning och friluftsliv.

Jag blev ”bergtagen” tidigt. Jag minns fortfarande mina första skidor och familjens många resor till fjällvärlden. Hur annorlunda naturen var, jämfört med Värmland där jag hade min uppväxt. Hur bergen lockade och förförde, hur dessa möten blev en livslång kärlek. 

Mitt intresse för bergen gjorde att jag utbildade mig till skidlärare och tog svensk skidlärarexamen med ISIA status. Jag gjorde några säsonger som skidlärare, och senare också som skidguide. Naturligtvis erbjuder jag fortsatt mina kunskaper för grupper som vill få en unik upplevelse, men jag hänger också gärna med mina vänner till på platser som lockar lite extra! Helst med stighudar uppför, för att hitta unika platser att åka på där ingen åkt tidigare! En naturupplevelse som är svårslagen!

Vid 17 års ålder flyttade jag från Värmland till Bohuslän. Här fanns de unika granitklipporna och det magiska havet. Platsen att vara på och bilda familj blev Grebbestad i Norra Bohuslän. Här har vi närheten till Norges extremt bra berg att åka skidor, gå på toppturer och vandra i. Här finns granitklippor att klättra på, havet att paddla i och jag har skogen att cykla MTB och löpträna i – ett multisportparadis! 

Jag har under många år deltagit i olika motionstävlingar som Vasaloppet, Cykelvasan, Vätternrundan, Lidigöloppet m.fl. Tävlingarna är en perfekt motivation för att hålla träning och kost på rätt nivå. Denna livsstil är också en social del av livet ihop med familj och vänner, och i mitt företag Greenyard. 

2021 skall bli året där jag skall ta tävlandet och utmaningarna till en ny nivå, med tävlingar som t.ex. multisporttävlingen – Åre Extrem Challenge och Vasaloppstrippeln. 

Jag är utbildad till kost & hälsocoach med inriktning mot idrottsnutrition. Jag förespråkar en livsstil genom Paleo- Leva närmare naturen i samklang med vårt genetiska arv. 

Varmt välkommen att kontakta mig om frågor eller tips om olika reportage, tävlingar, event osv. Hoppas att vi ses därute!

Kontakt

Patrik Bogren Tfn: +46 702-424804
Mail: patrik@greenyard.se