Greenyard Athletic – Healthy Life In Motion!

Greenyard Athletic jobbar för ett aktivt och hälsosamt liv i rörelse. Vi är övertygade om att alla vill, och kan förbättra sin fysiska och mentala hälsa. Vi är också övertygade om att det går att göra livsstilsförändringar med rätt hjälp och rätt inställning.

Vi på Greenyard Athletic vill att du skall lyckas. Vi jobbar med kost och träning på individnivå. Vi jobbar med ”det lilla stegets kraft”, och tillsammans tar vi små och rätt steg i din livsstilsförändring.

Till vår hjälp har vi våra ambassadörer som är experter inom olika områden som kost, träning, skador, rehab, utrustning mm. Vi skapar ett team för just din utveckling.

Greenyard Athletic erbjuder också kurser och föreläsningar inom kost och träning. Ni finner allt på vår hemsida.

Sist men inte minst erbjuder vi också en shop med produkter som vi själva använder och vet fungerar. Allt för att din utveckling skall lyckas ihop med oss!

Varmt Välkommen!

 

Kontakt

Patrik Bogren Tfn: +46 702-424804
Mail: patrik@greenyard.se

Ett Par Ord Från Patrik

Hej! 

Jag som driver Greenyard Athletic heter Patrik Bogren. Jag hoppas att vi tillsammans skall utveckla våra intressen inom kost, träning och friluftsliv.

Jag blev ”bergtagen” tidigt. Jag minns fortfarande mina första skidor och familjens många resor till fjällvärlden. Hur annorlunda naturen var, jämfört med Värmland där jag hade min uppväxt. Hur bergen lockade och förförde, hur dessa möten blev en livslång kärlek. 

Mitt intresse för bergen gjorde att jag utbildade mig till skidlärare och tog svensk skidlärarexamen med ISIA status. Jag gjorde några säsonger som skidlärare, och senare också som skidguide. Naturligtvis erbjuder jag fortsatt mina kunskaper för grupper som vill få en unik upplevelse, men jag hänger också gärna med mina vänner till på platser som lockar lite extra! Helst med stighudar uppför, för att hitta unika platser att åka på där ingen åkt tidigare! En naturupplevelse som är svårslagen!

Vid 17 års ålder flyttade jag från Värmland till Bohuslän. Här fanns de unika granitklipporna och det magiska havet. Platsen att vara på och bilda familj blev Grebbestad i Norra Bohuslän. Här har vi närheten till Norges extremt bra berg att åka skidor, gå på toppturer och vandra i. Här finns granitklippor att klättra på, havet att paddla i och jag har skogen att cykla MTB och löpträna i – ett multisportparadis!

Golf är en annan idrott jag försöker att få in. Med hcp runt 9 spelar jag några runder varje år ihop med vänner och familj. Jag ser golfen som ett fantastiskt sätt att träna sin koncentrationsförmåga i, och naturligtvis umgås med vänner!

Jag har under många år även deltagit i olika motionstävlingar som Vasaloppet, Cykelvasan, Vätternrundan, Lidigöloppet m.fl. Tävlingarna är en perfekt motivation för att hålla träning och kost på rätt nivå. Denna livsstil är också en social del av livet ihop med familj och vänner, och numera även mitt företag Greenyard Athletic.

2020 skulle bli året där jag skulle ta tävlandet till en ny nivå, med tävlingar som t.ex. multisporttävlingen – Åre Extrem Challenge och Vasaloppstrippeln. Men som tur är kommer de tillbaka 2021! Nu blir det istället fokus på träning och att utbilda mig till certifierad kost & hälsocoach.

Varmt välkommen att kontakta mig om frågor eller tips om olika reportage, tävlingar, event osv. Hoppas att vi ses därute!